Algemeen

 • Toiletpapier
 • Keukenrol
 • Vaatwassertabletten
 • Wasmiddel
 • Groene zeep
 • Oven reiniger
 • Toilet handoekje
 • Handzeep
 • Theedoek
 • Keuken handoek
 • Keuken dweiltje
 • Keuken spons
 • Zeezout
 • Peper
 • Suiker
 • Thee
 • Vuilniszakken
 • Waxinelichtjes
 • Koffiebonen
 • Bewaarblikken
 • Bedlinnen
 • Boodschappen fiets

Wanneer u tijdens uw verblijf gasten wilt ontvangen dient u dit voor aankomst kenbaar te maken. Let op: Er mogen totaal maximaal 4 personen en 2 auto’s op het erf aanwezig zijn.

Op het erf mogen maximaal 2 auto’s geparkeerd worden. Een eventuele 3e auto kan op de grote parkeerplaats van Groet worden gezet. Dit is op loopafstand van het vakantiehuis.

Onze wisseldagen zijn voor weken en weekenden op vrijdagen en in het laag seizoen ook op maandagen. Op uw aankomstdag staat het huisje vanaf 16:00 uur voor u klaar. U dient op de vertrekdag voor 10:00 uur het huisje te verlaten.

Huisdieren zijn in onze vakantiewoning niet toegestaan.

De afstand tot de vloer en de plafondbalken op de 1e etage (slaapkamers/badkamers) bedraagt 2 meter. Dit kan een probleem zijn voor personen langer dan 2 meter.

Roken is in ons vakantiehuis niet toegestaan. Dit kan eventueel wel droog: buiten onder de overkapping.

Zoals gourmetten/frituren e.d.) is IN het huisje niet toegestaan i.v.m. de geur die in het hout trekt en wij er niet meer uitkrijgen. Buiten (op het terras) kan dat uiteraard wel. Eventueel hebben wij een verlengsnoer hiervoor beschikbaar.

Bij aankomst zijn de bedden voor u opgemaakt met  anti-allergeen beddengoed en kussens. Informatie bedden:
Slaapkamer 1: Elektrisch verstelbaar twee persoons Auping boxspring met aparte top matrassen: 90x210cm. Dit bed kan niet uit elkaar worden geschoven)

– Slaapkamer 2: Twee losse SLP boxsprings met topmatras: 90x200cm. Deze bedden staan los van elkaar maar kunnen eventueel tegen elkaar worden geschoven.

Theedoeken, keukenhanddoeken, dweiltjes zijn beschikbaar.

Dit moet u zelf meenemen. Uiteraard kunt u gebruik maken van de wasmachine en het gewassen weer mee terug nemen.

Het vakantiehuis heeft twee koffieautomaten:
– Jura bonen koffiemachine. Deze is bij aankomst voor u gevuld met één lading koffiebonen. Het melkschuim gedeelte van de koffieautomaat hebben wij i.v.m. hygiëne uitgeschakeld.
– Nespresso koffiemachine. Deze kunt u ook gebruiken maar u dient wel zelf zorg te dragen voor de koffie cup’s.

Er is een waterkoker aanwezig en thee zakjes krijgt u van ons (op is op).

U krijgt van ons voor elke dag dat u in ons vakantiehuis verblijft één tablet voor de vaatwasser + 1 extra.

Er zijn voldoende schoonmaakmiddelen aanwezig.

Het vakantiehuis is voorzien van een wasmachine met beperkte hoeveelheid wasmiddel (wit, kleur, donker). Hier kunt u indien gewenst op eigen risico gebruik van maken. Tevens is er een droogrek beschikbaar.

Ons vakantiehuis heeft een mooie tuin die onderhoud vergt. Dit proberen wij natuurlijk zoveel mogelijk te doen als er geen gasten aanwezig zijn. Het kan voorkomen dat, uiteraard in overleg met u, de tuinman langskomt om gras te maaien, planten water te geven of ander kleinschalig onderhoud te plegen.

Onze gasten zijn opzoek zijn naar rust, ruimte en privacy. Onze gasten houden er van om te genieten van de zee, bossen, duinen, polderlandschappen en al het moois wat onze omgeving te bieden heeft.  Onze gasten genieten van ons knusse vakantiehuis en de unieke locatie. 

DAT zijn de gasten van Vakantiehuis Bas, DAT zijn de gasten waar wij alles voor doen!

Veiligheid

Het vakantiehuis en de nabijgelegen stolpen en huizen hebben allemaal een met riet gedekt dak. Tevens is het vakantiehuis in z’n geheel van hout gemaakt. Het is daarom NIET toegestaan om open vuur zoals een vuurkorf of Barbecue met kolen te gebruiken op en om het erf.

Het vakantiehuis beschikt over drie rookmelders met doormelding naar de eigenaren.

Voor noodgevallen is er een EHBO koffer aanwezig compleet met tekentang. Deze koffer is verzegeld. Bij nood kunt u het zegel verbreken.

Het erf is omringd door een schutting, heg en een automatische poort.
Aandachtspunten:
– De glasplaat van de gashaard.
– Achter de heg aan de wegkant ligt een ondiep slootje.
– In het vakantiehuis zijn geen traphekjes aanwezig.
– In de keukenkastjes bevinden zich schoonmaakmiddelen.
– In het fietsenschuurtje ligt voor (kleine)kinderen gevaarlijk tuingereedschap.
– Electrische bedienbare poort.

Het vakantiehuis is uitgerust met een  brandblusser en blusdeken.

Techniek

In het vakantiehuis is een tablet aanwezig. Hiermee kunt u de Sonos geluidsinstallatie bedienen en surfen over het internet. Ook hebben wij enkele tips over restaurants en bezienswaardigheden in de omgeving op de tablet voor u klaargezet. 

Het vakantiehuis bevat een Sonos Play 5 speaker. U kunt deze bedienen met de aanwezige iPad of uw eigen device koppelen.

Het vakantiehuis heeft digitale TV van Xs4all. Een overzicht van de zenders kunt u HIER vinden. Ook Netflix is aanwezig.

Standaard worden uw auto en toegang tot de overkapping en vakantiehuis beveiligd door een bewakingscamera. Beelden worden na het einde van uw verblijf gewist. Als u dat wenst schakelen we de camera uit.

Het vakantiehuis is voorzien van een stabiele internet verbinding met goed dekkende WIFI waar u gebruik van kunt maken. De wificode staat in de map op de tafel.

...

Locatie Vakantiehuis

Vakantiehuis Bas is een vrijstaand vakantiehuis gelegen aan de rand van het dorp Groet met een prachtige ligging. Onze kernwoorden zijn: rust, ruimte en privacy voor vier personen in Noord-Holland.

Adres:

Binnenweg 1A
1871 PK, Schoorl
Nederland

CONTACT

Vincent & Marielle

Verhuurders

Voor algemene informatie kunt u het invulformulier Gebruiken. Voor vragen over prijzen en beschikbaarheid kunt u op de boekingsites kijken.